Over ons:

Rijschool Cees van den Hoek, verzorgd lessen op de motor en in de auto.

Dit deed Cees al 25 jaar in dienst bij Jaap Schulz. In 2015 heeft Cees de motor leerlingen overgenomen van Jaap Schulz. 
Cees is een motorrijder in hart en nieren, hij heeft met recht van zijn hobby zijn werk gemaakt. Cees is een rustige instructeur met humor, hij kan iedere leerling in zijn eigen tempo opleiden tot een goede motorrijder. Zodat je veilige kilometers kunt maken met het felbegeerde roze pasje met categorie A.

De autorijlessen en theorielessen worden verzorgd door Natasja van den Hoek. Zij heeft in januari 2017 haar opleiding voor auto-instructrice afgerond en is gemotiveerd om iedereen les te geven op hun eigen tempo. Dat heeft als voordeel dat je niet te veel informatie tegelijk krijgt, maar ook niet te weinig. Het te veel aan informatie te moeten verwerken is niet fijn omdat je dan overbelast word en te weinig ga je jezelf vervelen.

Natasja  geeft les volgens de RIS structuur. Dat is de afkorting van Rijopleiding In Stappen klik op de link voor nadere informatie. Het zijn stapjes die genomen worden en vooraf de les krijg je dan huiswerk op, dat heeft als positieve reactie dat je dan al weet wat dat deel van de les inhoud, en hoeft er minder uitleg gegeven te worden. Hierdoor blijft er meer tijd over om in de praktijk te oefenen.

Natasja heeft zich gespecialiseerd in autisme en ADHD.  

 

 

 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info